Disclaimer

De volgende tekst is belangrijk. Lees deze goed door voordat je de website gebruikt.

PRIVACYVERKLARING

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

NLBIZ.nl kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van NLBIZ.nl, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan NLBIZ.nl verstrekt. NLBIZ.nl kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres

WAAROM NLBIZ.nl GEGEVENS NODIG HEEFT

NLBIZ.nl verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan NLBIZ.nl uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG NLBIZ.nl GEGEVENS BEWAART

NLBIZ.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

HET BUSINESS PLAN

Na het registreren en inloggen kunt u een ondernemingsplan genereren. Dit plan is voor uw eigen gebruik en dient te worden verbeterd voordat u er bijvoorbeeld mee naar een bank, gemeente of het UWV kunt. De versie die wij samenstellen is bedoeld om de haalbaarheid van uw idee in hoofdlijnen te onderzoeken. Gebruik maken van deze business plan module is gratis en NLBIZ.nl biedt geen ondersteuning per telefoon of e-mail bij het gebruik ervan. NLBIZ.nl is niet aansprakelijk voor disfunctioneren van de site of verlies van uw gegevens.

DELEN MET ANDEREN

NLBIZ.nl verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van NLBIZ.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. NLBIZ.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

NLBIZ.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van NLBIZ.nl bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres),overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan NLBIZ.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. NLBIZ.nl heeft hier geen invloed op. NLBIZ.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via NLBIZ.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar contact@nlbiz.nl. NLBIZ.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren

BEVEILIGEN

NLBIZ.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van NLBIZ.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door NLBIZ.nl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met NLBIZ.nl op via contact@nlbiz.nl.

NLbiz.nl is een website en handelsnaam van Stichting Stiewer.

top